Een ontwikkeling Achter de Es van Enter

Achteresweg 4 Enter

Een ontwikkeling Achter de Es van Enter

‘Achter de Es' is de naam van de ontwikkeling van een intiem en kleinschalig erf gelegen achter de Es van Enter. Het betreft de herontwikkeling van de Achteresweg 4 te Enter. Hierop komt een fraai en landelijk woonerf welke past bij de locatie.

Stand van zaken

Vanaf 11 juli lag het gewijzigde bestemmingsplan voor de locatie Achteresweg 4 in Enter voor de wettelijke termijn van zes weken ter inzage. Inmiddels is deze termijn verlopen en is er één zienswijze ingediend.


Voor de planning heeft dit consequenties. Er moet gekeken worden of er argumenten in de zienswijze zijn die terecht zijn en die mogelijk moeten leiden tot een planaanpassing. De verwachting is dat het bestemmingsplan in 2019 onherroepelijk wordt. Daarna kan gestart worden met de sloop van de schuren en de bouw van de woningen. 

Meer informatie

Nadat het ontwerp bestemmingsplan ter inzage heeft gelegen zal de verkoop van de kavels en woningen opgestart worden. Uiteraard kunt u nu al aangeven of u interesse heeft en wat uw wensen en voorkeuren zijn. Daarover gaan wij graag met u in gesprek.


Na het ontwerp bestemmingsplan zal het definitieve bestemmingsplan vastgesteld worden en nogmaals ter inzage gelegd worden.

Hier aanmelden

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief

Persoonlijk contact over dit plan? 

Belt u dan 072-5115373

50%
Inschrijven nieuwsbrief ErfGoed