arrow_drop_up arrow_drop_down

Een ontwikkeling Achter de Es van Enter

Achteresweg 4 Enter

Een ontwikkeling Achter de Es van Enter

‘Achter de Es' is de naam van de ontwikkeling van een intiem en kleinschalig erf gelegen achter de Es van Enter. Het betreft de herontwikkeling van de Achteresweg 4 te Enter. Hierop komt een fraai en landelijk woonerf welke past bij de locatie.

Stand van zaken

Het bestemmingsplan heeft eind vorig jaar ter inzage gelegen, hierop is één zienswijze ontvangen. Inmiddels hebben wij een verzoek gedaan bij de gemeente Wierden voor het volgen van een andere procedure. De reden hiervoor is dat er vanuit  de Ruimte voor Ruimte regeling (met een wijzigingsbevoegdheid voor het Bestemmingplan) enkel het gebruik van de bestemmingen Wonen en Agrarisch is toegestaan. Ons plan kent ook de bestemmingen Tuin en Verkeer. Hier hebben wij voor gekozen om de kwaliteit van het plan te kunnen blijven borgen, de kwaliteit die wij in al onze plannen hebben en willen behouden. 


Wij zijn ondertussen druk bezig geweest met de planvoorbereiding. Inmiddels hebben wij alle stukken voor de procedure ingediend bij de gemeente. Dit zal wederom na beoordeling ter inzage worden gelegd. 


Wij zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Achteresweg 4, Enter

Meer informatie

Nadat het ontwerp bestemmingsplan ter inzage heeft gelegen zal de verkoop van de kavels en woningen opgestart worden. Uiteraard kunt u nu al aangeven of u interesse heeft en wat uw wensen en voorkeuren zijn. Daarover gaan wij graag met u in gesprek.

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief

Persoonlijk contact over dit plan? 

Belt u dan 072-5115373

50%
Inschrijven