Donderdag 19 juli Informatiebijeenkomst Achter de Es
29 juni 2018 

Donderdag 19 juli Informatiebijeenkomst Achter de Es

Informatiebijeenkomst Achteresweg 4 te Enter

De ontwikkeling van Achter de Es is een stap dichterbij gekomen. Het Ontwerp Bestemmingsplan komt op korte termijn ter inzage en daarmee krijgt de ontwikkeling van de Achteresweg 4 te Enter een mooi landelijk gezicht. De schuren verdwijnen en hiervoor komt een landelijke woonerf met gedifferentieerde woningen. De informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 juli, op deze avond zullen wij u door middel van een presentatie informeren over de laatste stand van zaken, het proces en het vervolg van de planontwikkeling.

Kavels en tweekapper
In overleg en samenspraak met de gemeente is het plan voorzien van 4 ruime bouwkavels en twee halfvrijstaande woningen. Allemaal gelegen aan het erf ‘Achter de Es’. De landschappelijke inpassing en het beeldkwaliteitsplan van de kavels en woningen zullen wij tijdens de informatieavond presenteren en toelichten.

Planning
Nadat het ontwerp bestemmingsplan ter inzage heeft gelegen zal de verkoop van de kavels en woningen opgestart worden.  Uiteraard kunt u nu al aangeven of u interesse heeft en wat uw wensen en voorkeuren zijn. Daarover gaan wij graag met u in gesprek.

Na het ontwerp bestemmingsplan zal het definitieve bestemmingsplan vastgesteld worden en nogmaals ter inzage gelegd worden.

Programma Informatiebijeenkomst Achter de Es

 • Wanneer:
  • Donderdag 19 juli 2018
 • Tijd:
  • 19:00 ontvangst
  • 19:15 Start presentatie
  • 20:15 Einde presentatie en afsluiting
 • Waar:
  • De Kröl, Dorpsstraat 158 te Enter

Meer informatie vindt u op https://www.erf-goed.nl/achter-de-es.nl

 

Achteresweg 4 Enter

Dick de Vos
Door

Dick de Vos

op 02 Jul 2018

Wij zullen donderdag 19 juli as aanwezig zijn op de bijeenkomst en hebben belangstelling voor een kavel of een dubbel woning. Is er op voorhand al informatie beschikbaar over de grootte van de kavel en woningen?

Natascha
Door

Natascha

op 18 Jul 2018

Goedemiddag, Het lukt ons niet om de bij de informatie avond aanwezig te zijn, is er ook een mogelijkheid om informatie toegestuurd te krijgen ?

Dorine
Door

Dorine

op 18 Jul 2018

Goedemiddag, wij kunnen niet bij de informatie avond aanwezig zijn, maar zouden erg graag informatie toegestuurd krijgen als dit mogelijk is. BvD!

Reactie plaatsen