Nieuw in het ErfGoed-team: Randy Dijkstra
21 juni 2017 

Nieuw in het ErfGoed-team: Randy Dijkstra

De woningbouw beleeft een piekperiode, ook in het landelijk gebied. Consumenten ontdekken de waarde van wonen in een rustieke omgeving, maar stellen daar ook eisen aan, qua comfort, materiaalgebruik en landelijke inpassing. Dat is op het lijf geschreven van ErfGoed Landelijk Bouwen. Wij zien een groeiende animo voor onze landelijke woningbouwprojecten en werkwijze.

Ervaren ontwikkelaar

Daarom zijn wij blij met Randy Dijkstra als versterking van het ErfGoed-team. Randy is in 2010 afgestudeerd aan de TU-Delft met de Master Real Estate and Housing. De afgelopen acht jaar is zij werkzaam geweest als ontwikkelaar bij een tweetal ontwikkelende aannemers. Hier heeft zij haar kennis en ervaring opgedaan in de verschillende facetten van het ontwikkelvak.

Randy Dijkstra

Hoger kwaliteitsniveau

Met de komst van Randy kunnen we het principe van hoogwaardig landelijk bouwen naar een nog hoger kwaliteitsniveau brengen en verder uitbreiden in Nederland. Zij zal zich toeleggen op het voortraject van de projecten, van de verwerving van locaties tot en met het verkrijgen van bestemmingsplannen. Randy: “Michiel en Hans Dekker ken ik uit mijn professionele verleden. Het is mooi om te zien hoe hun bedrijf is gegroeid de afgelopen jaren en leuk en uitdagend om daaraan mijn bijdrage te mogen leveren.”

Reactie plaatsen